SAKARYA / ADAPAZARI - Tepekum Anaokulu

Tepekum Anaokulu

TEPEKUM MAH. 1179 NOLU SK. TEPEKUM ANAOKULU BLOK NO 3 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Tepekum Anaokulu olarak çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Tepekum Anaokulu, Milli ve Manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, iş birliği ve takım çalışmasında istekli, biz bilincine sahip, paylaşımcı, farklı görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen bireyler yetiştirmek.”
Öğretim Şekli :ikili Öğretim
Sabahçı: 08:00- 13:00 Öğlenci: 13:00- 18:00
merkeze otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır
servis mevcuttur