SAKARYA / ADAPAZARI - Tepekum Anaokulu

Haz

Okulumuz öğrencileri sanat Sakarya kapsamında drama ve müzikli rond çalışmalarını yıl sonunda sergilediler. Bu güzel çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 5 YAŞ A B ve C sınıflarının yıl sonu drama, ritm ve halk oyunları gösterisi Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezinde yapıldı. Öğrencilerimiz harika performans sergiledi.

May

Marifetli Eller sınıfının minikleri, annelerine sürpriz bir program hazırladılar. Ardından birlikte hediyelerini yaptılar.

Miyase KEKEÇ öğretmenimizin ve öğrencilerinin emeğine sağlık.

Okul bahçemizde uyguladığımız etkinliklerimiz